Диета шарт! ми?
Hozirgi kunda allergiyaning sababini oqsil darajasida (yani allergik kasallikni aniq sabbabini) aniqlash imkonini beruvchi tekshiruv borligi haqida bilasizmi? Bu tekshiruv oziq ovqatlarga allergiyasi bor bo’lgan bemorlarda dietani kengaytirish ya’ni ko
proq mahsulot yeyishga yordam beradi!
Qanday?
Yorqin misol pishirish, qaynatish natijasida mahsulotlarni istemol qilish mumkin. Olmani shunchaki yegan vaqtda allergiya kuzatilgan bo’lsa pishirilgan vaqtda bu holat kuzatilmaydi, sutni hom holatda ichgan vaqtda allergiya kuzatilsa, qaynatilgan sutni ichgan vaqtda kuzatilmaydi.
Lekin yeryong`oq qovurilgan vaqtda oddiy holatga nisbatan allergiya berish qobiliyati oshib ketadi!
Shuning uchun bu tekshiruv muhim va har bir bemor uchun alohida dieta tavsiya qilish kerakligini ko`rsatadi.
Bu molekular tekshiruv — butun dunyoda tan olingan allergodiagnostika uchun «oltin standart»!
Bizning markazimizda ushbu tekshiruv mavjud! 1 tomchi qon topshiring va doimiy dietadan kora ko
proq mahsulotlarni iste`mol qiling!
☎️ +99890 024 55 03